Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

MAJLIS PERNIKAHAN NISA & SHATRI

  • Tuesday, June 21, 2011
  • JeR@Ns
  • Labels:
  • Majlis ini diadakan di Ampang
    gembira dapat berurusan dengan pasangan ini kerana mereka mdah lama diadakan tapi memang peramah..
    sebenarnya majlis ini dah lama diadakan tapi baru berkesempatan untuk upload.
    dan sebenarnya saya telah pun menjadi official photographer untuk majlis persandingan mereka hari sabtu yang lepas..
      blog saya ini agak bersawang kerana tidak berkesempatan untuk membuat entri terbaru disebabkan gambar yang bersusun-susun..
    jom kita tengok antara gambar yang saya upload ini..



























    untuk melihat gambar-gambar hasil dari saya sepantas kilat..
    mari kita pergi ke sini..
    MANE??
    tu hah link dibawah ni..

    jangan lupa LIKE yeaaa!!

    1 comments:

    Melati said...

    kahwin....... ;')

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 Brain Freeze. Blogger template by Bloggermint