Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

AKAN DATANG: FAMILY PORTRAITURE

  • Monday, November 29, 2010
  • JeR@Ns
  • LOKASI: PADANG RAGUT UPM



    tangan aku dah gatal or ak dah boring nak convert gambar-gambar ini dalam jpeg..
    lagi pun blog aku ni dah lama  tak update
    jadi aku pun buat ape lagikan?
    update la blog ak ni dengan mengeluarkan teaser
    jadi untuk melihat gambar-gambar yang lain kene tunggu la ye
    sebab kome tak habis lagi mengedit gambar-gambar ini.

    10 comments:

    Syafiq Rosli said...

    nice job bro..

    JeR@Ns said...

    thanx syafiq

    MUNNYRA said...

    best nye.. rasa mcm nak je bergambo cam nie

    JeR@Ns said...

    msg la saya kalau berminat..
    nnti boleh bincang harga

    Fly said...

    salam sahabat, teruskan usaha dalam menghasilkan karya2 yg terbaik, anda boleh lakukan..

    Cempakamelati said...

    Cantik gambar tu

    khairil huda said...

    if the tree look more greener..it could be better

    kaki gelak.com~ said...

    cool n nice picta!

    dayah SnoW Heuka said...

    smart :)

    siti rahmah bahrom said...

    waHHH very nice ag2 dkt upm~my campus.. huhu

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 Brain Freeze. Blogger template by Bloggermint