Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

PUNJABI WEDDING-FRANKLIN & BALVINDER 2

  • Tuesday, December 21, 2010
  • JeR@Ns
  • Labels:
  • SAMBUNGAN DARI ENTRI YANG LEPAS
    untuk entri ni pun terpaksa dibahagi dua
    still lagi shoot couple yang sama
    cuma hari yang berbeza..
    waktu ini ak shoot dari pagi smpi dekat pukul 12
    anyway enjoy the pictures

    try shoot kaki lak inai penuh 2..
    agak2 berapa lama la nk wat inai macam itu ek




    waktu ni dalam temple die
    first time aku masuk temple punjabi
    dan baru la aku tahu tatasusila untuk masuk kedalam temple die
    yang paling penting sekali kepala kena bertutup
    kemudian dalam 2 ada satu tempat dimana sami akan duduk diatas suatu tempat.
    aku tak pasti tempat itu dipanggil apa
    dan yang penting punggung tidak boleh menghala ke tempat sami duduk 2
    mula-mula macam tak biasa 
    tapi lepas itu dah selesa dah untuk shoot gambar


     waktu ini pasangan pengantin mengelilingi tempat sami itu duduk
    cara dia agak berbeza daripada agama hindu macam selalu kita tengok dalam cerita hindustan 2
    kerana selendang or sari(aku tak pasti) tidak diikat tetapi dipegang oleh tangan pengantin perempuan dan diletakkan diatas bahu pengantin lelaki




    selepas habis upacara perkahwinan
    bersalam dan berjumpa sanak saudara





    gambar ni mungkin kurang lawa kerana gambar ini telah dicrop banyak
    jadi kualiti gambarnya kurang la sedikit
    ok tak gambar-gambar kali ini
    banyak lagi gambar-yang akan diupload
    jadi harap pengunjung semua dapat sabar menunggu
    maklum la baru-bau ni lappy aku buat hal
    skrin rosak
    so nak edit gambar pun memang terganggu.
    sebelum keluar dari blog aku ni
    mari kita KLIK DISINI

    7 comments:

    myssmie said...

    chantekkkkk!!!

    tiba2 mmbuak rasa nk jd photographer jgk! heee~

    FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

    nice pic..i like those inaiii..yeay2..suke2.. :)

    azie said...

    nice pic.. i like :)

    ♥♥ beLL ♥♥ said...

    chantekk ouh :) folloe me :)(:

    hans said...

    cantik lah gambar2 yang kamu snap nih

    P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

    iniialahaku said...

    cantik siot..aku suka tgkp gmbar..tpi xpndai lgi..yg taw buat jdi blur dpan blakang je..hahaha..

    afzan said...

    mesti suasananya berbeza dengan perkahwinan org melayu kan? nice shots mate

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 Brain Freeze. Blogger template by Bloggermint