Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

PUNJABI WEDDING

  • Friday, December 10, 2010
  • JeR@Ns
  • Labels:
  • UPACARA MEMAKAI GELANG
    BANYAK GAMBAR AKAN DIUPLOAD KEMUDIAN

    1st time aku shoot punjabi wedding..
    pergh...
    memang syok la dpt shoot wedding ni..
    penuh dgn warna warni
    gambar ni hanya teaser sahaja
    gambar selebihnya akan diupload kemudian hari
    lagi pun esok aku nak sambung pergi shoot majlis ini lagi
    gambar ini gambar hari khamis punye..
    aku tak habis transfer gambar
    bateri habis lepas itu nak pergi kerja lagi

    3 comments:

    kaki gelak.com~ said...

    wow..cepat2 le upload..maw tgok..huhu

    Miela Tahril said...

    seyez, lawa gmbar2 yg awak tgkap n edit nih..very nice job dear....

    miela nak selitkan kempen boleh x? jom kalau sudi vote no.108 dlm BPM.kalau sudi ada link di entry miela.kalau tak nak vote xpe,xpaksa:).tengs klu sdi bg sokongan

    K.I.S.S said...

    nice pic :)

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 Brain Freeze. Blogger template by Bloggermint