Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

MAJLIS PERTUNANGAN ROS WARDAH & FARID (1.1.11)

  • Friday, January 7, 2011
  • JeR@Ns
  • Labels:
  • Majlis pertunangan ini telah diadakan di seksyen 2 Shah Alam
    aku menyambut tahun baru dengan shooting gambar.
    gambar-gambar kali ini xbanyak pun kerana aku mengalami masalah teknikal
    bukan pasal kamera rosak ke ape..
    tapi skrin laptop aku rosak
    ade la 2-3 keping yang aku sempat edit & boleh upload untuk entri kali ini
    nanti bila dh siap baiki laptop aku ni boleh la sambung balik kerja edit mengedit(xtau lagi nk hantar bile)
    sekarang ini pun aku pakai monitor member aku punya
    monnitor lame yg besar gedabak
    nak edit gambar xboleh kerana warna monitor ini xbetul
    warna dia gelap
    kalau aku edit juga confirm la gambar jadi tak cantik kan?
    anyway ini je la gambar yang boleh aku keluarkan




    3 gambar je yang ada..
    padal hal banyak lagi
    tapi xdapat edit
    sepatotnye siap ade pre-wedding lagi
    buat di taman kelahiran
    tapi aku xberani nak edit dengan monitor yang colour xbrape betul macam ini..
    minta maaf la kalau pengunjung-pengunjung blog aku ni nak tengok gambar yang lebih banyak dari entri kali ini
    XDAPET DEN NAK NOLONG
    kene tunggu skrin laptop aku siap la jawapnye..
    pagi ini nak pergi photoshoot model lak kat shah alam
    lepas itu confirm terperam gambar-gambar model dalam laptop aku sampai dibaikikan?
    huahahahaha
    tunggu je la kan
    nak buat macam mana

    5 comments:

    nelly said...

    wow . .
    lawanya gambar !
    comel ~

    Si DauN CeRi said...

    ehhhh cantiknye gambau!! senang kalau nak panggil ke esok2 nak kawen ke kan. mueheheee

    Millomocca Danique said...

    nice la pic nih....

    kalau la sy mesti lagi cun..ahaks

    neway millo singgh nak follow hehehe....

    si para para said...

    wah comelnya gambar tu..
    sape yg sanp gambar ni..
    msti tangan pro ni kan..

    JeR@Ns said...

    isyh xde la pro sgt..
    biase2 je

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 Brain Freeze. Blogger template by Bloggermint