Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Partner Crime

  • Tuesday, January 25, 2011
  • JeR@Ns
  • kali ni aku cume nak tunjuk hasil editing terbaru aku
    baru-baru nk belajar buat effect macam ini
    model gambar kali ini adalah member aku sendiri
    kami ini selalu jugak la keluar shooting bersama-sama
    mencari-cari gambar yang sesuai untuk aku edit bagi memenuhi masa lapang
    aku edit la gambar dia ini sebagai penghargaan kepadanya
    editing dengan style LOMO SPLASH

    ini adalah hasilnya



    yang ini pulak gambar asalnya
    jadi jangan lupa tinggalkan komen ye...

    p/s: gambar ini diambil selepas model photoshoot di taman tasik shah alam..sambungan entri gambar-gambar model akan disambung selepas entri gambar ini...



    BRAIN FREEZE PHOTOGRAPHY
    By: Muhammad Khairul Izwan
    Emel: ki_jerans@yahoo.com
    No Tel: 017-9797835/019-9396097

    11 comments:

    MiMie AddNin said...

    comey2..
    buatkan utk saye jgk bleh?
    heheheh

    JeR@Ns said...

    boleh..
    insyallah..
    hehehe...

    N A N a t O said...

    waa...hebat nyer edit.

    Mawar Berduri said...

    eam cantik.. gambar yang biase je, tapi lepas edit sungguh cantik..

    Ilyana Abdul Wahab said...

    nice!
    t tlg editkn pic sye gk bole yep? hehe

    Sue comots said...

    ermmmm nice .....
    pasnie.. bleyh la sue plak jd model utk awk .. hahahahha

    miss sadiq! said...

    style ler cara edit picx!
    hope dpt wat camtu gak.. :)

    farhaniza azman said...

    cantik2..tp mcm simple sgt..hehe..nk jd model boley? hikhik

    pete said...

    oh.color splash punya edit.style2.
    tp kalo yg color kuning tu guna brush soft lagi,mesti lagi masyuk.
    gd luck and keep up the good works.

    masshie mastura said...

    eh eh kenal la budak nie.

    inanur@TH said...

    Cantiknya gambar.
    Bilalah saya dapat ambil gambar yg cantik2 camni?

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 Brain Freeze. Blogger template by Bloggermint